Bataattiranskalaiset

Jääkaappiin unohtuneen bataatin saa käytettyä helposti näihin bataattiranskalaisiin. Bataattiranskalaiset peittoavat perusranskalaiset mennen tullen ja sopivat lisukkeeksi kanalle, kalalle tai melkein mille vaan. Ovat vielä nopeita ja helppoja tehdäkin.

Ainekset:

  • Bataatti
  • oliiviöljyä
  • puhdistamatonta merisuolaa
  • cajunmausteseosta tai vaihtoehtoisesti mustapippuria

Kuori bataatti, leikkaa paloiksi ja sen jälkeen paksuiksi tikuiksi. Laita tikut kulhoon, kaada päälle oliiviöljyä, suolaa ja mausteet. Pyörittele ranskalaisia kunnes ne ovat mausteöljyseoksen peitossa. Levitä leivinpaperille uunipellin päälle, väljästi. Paista 225 asteessa noin 20 min, kunnes ne ovat pinnalta rapeita ja sisältä pehmeitä.

 

Ei yhtään kommenttia.

Jätä vastaus